Kujawsko-Pomorskie Centrum Edukacji Nauczycieli w Bydgoszczy

https://cen.bydgoszcz.pl/cen/trainings/36k1547,Oszczednosci-i-zalety-prozdrowotne-wyplywajace-z-zastosowania-nowoczesnego-sprze.html
03.05.2024, 12:35

Oszczędności i zalety prozdrowotne wypływające z zastosowania nowoczesnego sprzętu w kuchniach szkolnych i gastronomii, Gmina Świecie

Program

 

PProgram warsztatów:

 

14.00 – 16.30 - prelekcja: Istota odżywiania w grach zespołowych

                       - warsztaty kulinarne

 

Zajęcia prowadzą:
Piotr Lewandowski firma Hand-Spol Horeca,
Mariusz Wanielewski firma Stalgast,
Radosław Marczyński firma Robot Coupe.

 

Opcje strony

Weź udział w szkoleniu, zarejestruj się

Nie ma jeszcze ustalonych terminów szkolenia? Zarezerwuj miejsce.